Фарширований картопля буде доречним приготувати як в звичайний день, так і в свято. Це смачне і цікаве блюдо.
Покроковий рецепт
Беремо великі бульби, гарненько миємо. Відварюємо наші картоплини в злегка підсоленої воді або запікаємо до готовності в духовій шафі.
Зрізаємо у кожної картоплини верхівку. Виймаємо чайною ложечкою внутрішню частину, щоб вийшли човники стінками товщиною 1 див.
Грим миємо, чистимо, нарізаємо і обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею.
Залишився пюре змішуємо з олією, грибами і цибулею. За смаком солимо, перчимо. Повертаємо в стаканчики, набиваючи їх.
Зверху можна полити сметаною. У висновку натираємо сир і посипаємо зверху, ставимо на 10 хвилин у духовку.