Гаряче блюдо шарами з квасолі, м’яса, цибулі, моркви, майонезу і сиру.
Інгредієнти
Відварна квасоля – 250 гр. | |
Куряче філе грудки – 250-300 гр. | |
Морква – 2 шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Гострий перець – 1 шт. за смаком | |
Сир – 150-200 гр. | |
Сіль, перець – за смаком | |
Майонез – 3 столові ложки | |
Масло рослинне – приблизно пів склянки |
Ситна страва підходить як для сімейного вечері, так і для святкового застілля.
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні продукти. Відварна квасоля, філе курки, морква, цибуля, сир, перець.
Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки.
Моркву і сир натираємо на крупній тертці.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Перець ріжемо на свій розсуд.
Куряче філе, моркву і цибулю обсмажуємо окремо.
У форму для випікання викладаємо квасолю, зверху на неї обсмажене м’ясо.
Викладаємо наступний шар з цибулі і моркви, уклавши зверху перчик.
Змащуємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
Ставимо страву в розігріту до 200 градусів духовку.
Готуємо до утворення рум’яної скоринки.
Квасоля під шубкою готова!