Запечена квасоля з курячою грудкою під сирною шубкою

Запечена квасоля з курячою грудкою під сирною шубкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гаряче блюдо шарами з квасолі, м’яса, цибулі, моркви, майонезу і сиру.

Інгредієнти

Відварна квасоля – 250 гр.
Куряче філе грудки – 250-300 гр.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.
Гострий перець – 1 шт. за смаком
Сир – 150-200 гр.
Сіль, перець – за смаком
Майонез – 3 столові ложки
Масло рослинне – приблизно пів склянки

Як приготувати Запечена квасоля з курячою грудкою під сирною шубкою

Ситна страва підходить як для сімейного вечері, так і для святкового застілля.

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні продукти. Відварна квасоля, філе курки, морква, цибуля, сир, перець.





Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки.
Моркву і сир натираємо на крупній тертці.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Перець ріжемо на свій розсуд.


Куряче філе, моркву і цибулю обсмажуємо окремо.

У форму для випікання викладаємо квасолю, зверху на неї обсмажене м’ясо.

Викладаємо наступний шар з цибулі і моркви, уклавши зверху перчик.

Змащуємо майонезом і посипаємо тертим сиром.

Ставимо страву в розігріту до 200 градусів духовку.
Готуємо до утворення рум’яної скоринки.

Квасоля під шубкою готова!