Запечена вівсяна каша з яблуками

Запечена вівсяна каша з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Все геніальне – просто: яблуко, горіхи і вівсянка… Пробуємо урізноманітнити сніданок ))

Інгредієнти

яблука – 2 шт. нарізати кубиками
апельсиновий / яблучний сік – 1/4
вівсяні пластівці – 1 чашка
кокосова стружка – 1/2 склянки
горішки (будь-якого сорту) – 1/2 склянки
кориця – 1 чайна ложка
мед – 1 столова ложка
кокосове масло – 2 столові ложки
грецький йогурт або кокосове морозиво – при подачі

Як приготувати Запечена вівсяна каша з яблуками

Я сподіваюся, що ви спробуєте цю смачну і легку запечену в духовці кашу з вівсянки з горіхами, кокосом і яблуками.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 160 ° C.

2. Для приготування суміші додайте в кухонний комбайн вівсяні пластівці, кокосову стружку, половину горішків, корицю, мед і кокосове масло. Всі подрібніть.

3. Грубо наріжте залишилися горішки і додайте їх в подрібнену суміш.

4. Покладіть нарізане яблуко в жаростійкий посуд середнього розміру і залийте апельсиновим /яблучним (на вибір) соком.

5. Розкладіть раніше приготовлену вівсяну суміш по яблуку. Випікайте все протягом 30-35 хвилин, або поки крихта не стане золотистого кольору, а яблука не стануть м’якими.

6. Подавати цю чудову вівсяно-яблучну кашу з грецьким йогуртом або кокосовим морозивом.