Запечене мясо по-французьки з помідорами

Запечене мясо по-французьки з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечене сясо по-французьки зі сметаною і помідорами під тертий сиром

Інгредієнти

Свиняча корейка – 600 гр.
Цибуля – 2 шт.
Помідори – 4 шт.
Сметана – 300 мл
Сир твердий – 250 гр.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

Як приготувати Запечене м’ясо по-французьки з помідорами

Запечене м’ясо по-французьки – страва, напевно, одна з найвідоміших і популярних гарячих м’ясних закусок. І здається, що тут можна придумати нового і незвичайного? Напевно, дійсно важко. Але я все ж наважуся запропонувати свій варіант м’яса по-французьки – з помідорами. А для того, щоб блюдо стало трохи легше, замінимо майонез на маложирную сметану (10 %). Смак від цього не стане гірше, а навпаки, майонез не буде перебивати смак м’яса

Покроковий рецепт

1. М’ясо свинини нарізати тонкими скибками і добре відбити. Посолити і поперчити. Розкласти на змащене олією деко. Змастити сметаною.

2. М’ясо змастити сметаною. Цибулю помити, очистити і дуже тонкий нарізати півкільцями. Розкласти на м’ясо.

3. Помідори помити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Розкласти зверху на цибулю.

4. Сир натерти на крупній тертці і розсипати на помідори. Запекти в духовці при 180 градусах 20 – 25 хвилин.

5. Подати як гарячу закуску або друге блюдо.