Запечені курячі кишеньки, фаршировані полуницею

Запечені курячі кишеньки, фаршировані полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі кишеньки, фаршировані полуницею запечені в духовці – божественне поєднання смаків!

Інгредієнти

Куряче філе – 3 шт.
Полуниця – 150 гр.
Сіль – за смаком
Кулінарна нитка – 1

Як приготувати Запечені курячі кишеньки, фаршировані полуницею

Хочу запропонувати дуже цікавіше і вишуканий варіант гарячого страви з курячого філе – кишеньки, фаршировані полуницею. Таким блюдом Ви однозначно впечатлите і здивуйте гостей. Жоден навіть самий прискіпливий гурман не залишиться байдужим. М’ясо виходить дуже ніжним і соковитим. А поєднання курячого м’яса і полуниці просто божественно!

Покроковий рецепт

1. Куряче філе розрізати уздовж навпіл, але не до самого кінця, так щоб утворився кишеню. Якщо філе дуже велике, то розрізати навпіл і зробити в кожній половинці такий же кишеньку. Посолити зверху і всередині.

2. Полуницю помити, обсушити і нарізати пластинами.

3. Вкласти полуницю в розрізи

4. І обмотати ниткою, щоб під час запікання, вона не вивалилася і кишеньки не розкрилися.

5. Підсмажити на розпеченій сковород на рослинній олії до появи рум’яної скоринки з усіх боків. Перекласти на деко і запекти в духовій шафі при 180 градусах 20-25 хвилин.

6. Коли кишеньки трохи охолонуть, розв’язати нитки.

7. Фаршировані курячі кишеньки з ягодами можна подати з гарніром або просто як гарячу закуску, нарізати кільцями. Приємного апетиту!