Запечені курячі стегенця в томатному соусі

Запечені курячі стегенця в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі стегенця в томатному соусі виходять дуже ароматні й соковиті. А запечена скоринка хрумтить у роті. Просто незрівнянно.

Інгредієнти

Курячі стегенця – 2 шт.
Кетчуп – 7 столових ложок
Майонез – 2 столові ложки
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Часник – 1 головка
Сіль – за смаком

Як приготувати Запечені курячі стегенця в томатному соусі

Стегенця в томатному соусі готуються досить швидко, інгредієнти для їх приготування легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Часник видавити через землянку.


Додати до часнику чорний мелений перець, сіль, кетчуп і майонез. Все перемішати. Вийде томатний соус.

Добре обмазати стегенця томатним соусом.

Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити в духовку стегенця, викладені у форму для запікання. Запікати стегенця близько години.



Стегенця в томатному соусі готові. Подавати можна з картоплею і овочами, або з будь-яким іншим гарніром на ваш смак. Приємного апетиту!