Курячі стегенця в томатному соусі виходять дуже ароматні й соковиті. А запечена скоринка хрумтить у роті. Просто незрівнянно.

Інгредієнти
| Курячі стегенця – 2 шт. | |
| Кетчуп – 7 столових ложок | |
| Майонез – 2 столові ложки | |
| Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
| Часник – 1 головка | |
| Сіль – за смаком |
Стегенця в томатному соусі готуються досить швидко, інгредієнти для їх приготування легко знайти в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Часник видавити через землянку.


Додати до часнику чорний мелений перець, сіль, кетчуп і майонез. Все перемішати. Вийде томатний соус.

Добре обмазати стегенця томатним соусом.

Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити в духовку стегенця, викладені у форму для запікання. Запікати стегенця близько години.



Стегенця в томатному соусі готові. Подавати можна з картоплею і овочами, або з будь-яким іншим гарніром на ваш смак. Приємного апетиту!
