Курячі стегенця в томатному соусі виходять дуже ароматні й соковиті. А запечена скоринка хрумтить у роті. Просто незрівнянно.
Інгредієнти
Курячі стегенця – 2 шт. | |
Кетчуп – 7 столових ложок | |
Майонез – 2 столові ложки | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
Часник – 1 головка | |
Сіль – за смаком |
Стегенця в томатному соусі готуються досить швидко, інгредієнти для їх приготування легко знайти в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Часник видавити через землянку.
Додати до часнику чорний мелений перець, сіль, кетчуп і майонез. Все перемішати. Вийде томатний соус.
Добре обмазати стегенця томатним соусом.
Розігріти духовку до 200 градусів. Поставити в духовку стегенця, викладені у форму для запікання. Запікати стегенця близько години.
Стегенця в томатному соусі готові. Подавати можна з картоплею і овочами, або з будь-яким іншим гарніром на ваш смак. Приємного апетиту!