Запечені млинці з начинкою з грибів і цибулі – смачна закуска на швидку руку.
Інгредієнти
Млинці – 2 шт. | |
Цибуля – 1/2 шт. | |
Гливи – 100 г | |
Сметана – опціонально | |
Рослинне масло – опціонально | |
Кріп – невеликий пучок | |
Сіль і перець – за смаком |
Запечені млинці з вешенками і цибулею – це смачне і ситне блюдо швидкого приготування. Така закуска стане цікавим варіантом для святкового меню, а також – можливість утилізації залишків несолодких млинців. Експериментуйте з начинками і спеціями і у вас точно вийде смачне і нереально апетитне блюдо!
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти для страви – спекти млинці до смаку, цибулю очистити і вимити гриби з зеленню.
Подрібнити гриби і цибулю на дрібні шматочки.
Обсмажити компоненти на олії до рум’яності і м’якості цибулі.
Млинці розрізати на половинки, змастити кожну сметаною. Викласти начинку з грибів і цибулі.
Загорнути млинці трикутники.
Викласти вироби у форму для запікання змастити сметаною.
Посипати рубаним кропом і викласти наступний шар млинців, сметани і кропу.
Додати в закуску трохи сметани зверху і відправити млинці в духовку до утворення рум’яної і золотистої скоринки.
Ось ароматні млинці з вешенками і цибулею готові!
Сміливо можна подавати закуску до столу – приємного апетиту!