Запечені млинці з грибами та цибулею

Запечені млинці з грибами та цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечені млинці з начинкою з грибів і цибулі – смачна закуска на швидку руку.

Інгредієнти

Млинці – 2 шт.
Цибуля – 1/2 шт.
Гливи – 100 г
Сметана – опціонально
Рослинне масло – опціонально
Кріп – невеликий пучок
Сіль і перець – за смаком

Як приготувати Запечені млинці з грибами та цибулею

Запечені млинці з вешенками і цибулею – це смачне і ситне блюдо швидкого приготування. Така закуска стане цікавим варіантом для святкового меню, а також – можливість утилізації залишків несолодких млинців. Експериментуйте з начинками і спеціями і у вас точно вийде смачне і нереально апетитне блюдо!

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для страви – спекти млинці до смаку, цибулю очистити і вимити гриби з зеленню.

Подрібнити гриби і цибулю на дрібні шматочки.

Обсмажити компоненти на олії до рум’яності і м’якості цибулі.

Млинці розрізати на половинки, змастити кожну сметаною. Викласти начинку з грибів і цибулі.

Загорнути млинці трикутники.

Викласти вироби у форму для запікання змастити сметаною.

Посипати рубаним кропом і викласти наступний шар млинців, сметани і кропу.

Додати в закуску трохи сметани зверху і відправити млинці в духовку до утворення рум’яної і золотистої скоринки.

Ось ароматні млинці з вешенками і цибулею готові!

Сміливо можна подавати закуску до столу – приємного апетиту!