Запечені млинці з грибами та цибулею

Запечені млинці з грибами та цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для страви – спекти млинці до смаку, цибулю очистити і вимити гриби з зеленню.

Подрібнити гриби і цибулю на дрібні шматочки.

Обсмажити компоненти на олії до рум’яності і м’якості цибулі.

Млинці розрізати на половинки, змастити кожну сметаною. Викласти начинку з грибів і цибулі.

Загорнути млинці трикутники.

Викласти вироби у форму для запікання змастити сметаною.

Посипати рубаним кропом і викласти наступний шар млинців, сметани і кропу.

Додати в закуску трохи сметани зверху і відправити млинці в духовку до утворення рум’яної і золотистої скоринки.

Ось ароматні млинці з вешенками і цибулею готові!

Сміливо можна подавати закуску до столу – приємного апетиту!