Підготувати інгредієнти для страви – спекти млинці до смаку, цибулю очистити і вимити гриби з зеленню.
Подрібнити гриби і цибулю на дрібні шматочки.
Обсмажити компоненти на олії до рум’яності і м’якості цибулі.
Млинці розрізати на половинки, змастити кожну сметаною. Викласти начинку з грибів і цибулі.
Загорнути млинці трикутники.
Викласти вироби у форму для запікання змастити сметаною.
Посипати рубаним кропом і викласти наступний шар млинців, сметани і кропу.
Додати в закуску трохи сметани зверху і відправити млинці в духовку до утворення рум’яної і золотистої скоринки.
Ось ароматні млинці з вешенками і цибулею готові!
Сміливо можна подавати закуску до столу – приємного апетиту!