Запечені морквяні котлети

Запечені морквяні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачні і головне корисні морквяні котлети, запечені в духовій шафі.

Інгредієнти

Морква – 1 кг
Яйця – 2 шт.
Зіра – 1 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Імбир мелений – 1 ч. л.
Перець червоний – 0,5 ч. л.
Куркума – 1 ч. л.

Як приготувати Запечені морквяні котлети

Всім любителям морквини присвячується – морквяні – приморковные котлетки. Моркву і більше нічого. Ну, крім яєць для скріплення нашої корисної моркви у форму котлетки і букета чарівних прянощів, приносять аромати східної казки на нашу кухню. Корисне і дієтичне блюдо, яке підійде також і не суворим вегетаріанцям

Покроковий рецепт

1. Морква добре промити, очистити і натерти на крупній тертці. У розігріту сковороду налити трохи рослинного масла. Викласти моркву і тушкувати до готовності. Оскільки морква вбирає багато масла, а ми не хочемо, щоб у нас вийшло жирне і калорійне блюдо, то під час гасіння підливати потроху води, щоб морква не смажилася, а тушкувалась. Але і не багато, щоб вона не варилася. Остудити моркву.

2. В охолоджену моркву додати яйця і всі приправи і добре перемішати.

3. Застелити деко пергаментним папером і змастити рослинним маслом. Руками формувати невеликі котлетки і викласти на деко.

4. Запекти в духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Котлетки послужать відмінним доповненням практично до будь-якого гарніру. Але вони смачні і самі по собі.

5. Подаємо до столу! Приємного апетиту!