Це дуже смачно!
Інгредієнти
Печериці – 500 грам | |
Соєвий соус – 50 мл | |
Майонез – 2 ст. ложки | |
Сіль, спеції, цукор – за смаком |
Вітаю всіх читачів цього рецепта.
Запечені печериці можна подавати як самостійне блюдо, на гарнір до чогось. Готуються вони швидко, зовсім не складно і ціна дозволяє готувати хоч кожен день.
Покроковий рецепт
Печериці вимити під проточною водою і за допомогою маленького ножа потрібно очистити від шкірки. Для маринаду потрібно змішати соєвий соус, майонез, спеції, сіль і щіпку цукру. Цукор потім зовсім не відчувається, але додає цікаві нотки страви.Дати їм постояти в маринаді хоча б 2 години.
Заздалегідь, поки маринуються гриби можна підготувати деко. Його потрібно застелити пергаментним папером або фольгою. Дуже добре якщо папір буде з силіконовим покриттям, тоді точно нічого не прилипне. Така зараз є в кожному супермаркеті.
Викладаємо гриби на деко шапками вниз. І якщо хочеться, можна в кожен грибочок покласти маленький шматочок масла.
Випікаємо в духовці печериці 35 хвилин до зарум’янювання. Духовку попередньо потрібно нагріти до 190 градусів. Ось які апетитні красені виходять.
Дістаємо з духовки, розкладаємо по тарілках і насолоджуємося чистим смаком грибів.
Приємного апетиту!