Пеньочки з баклажанів та помідорів з грудинкою запікаються в духовці. На свій розсуд ви можете додати прянощі
Інгредієнти
Баклажани – 3 шт. | |
Помідори – 3 шт. | |
Грудинка – 100 гр. | |
Соус тартар – 100 мл |
Красива і смачна гаряча закуска з запечених баклажанів з помідорами і грудиною
Покроковий рецепт
1. Баклажани помити. Відварити 20 хвилин в киплячій воді. Остудити і нарізати кільцями товщиною 7-8 мм.
2. Викласти на змащене рослинним маслом пергамент. Намагайтеся підібрати за розміром так, щоб ті кільця, що залишилися, були співставні з тими кільцями, що вже лежать на пергаменті.
3. Помідори помити, обсушити і нарізати кільцями. Викласти на баклажани.
4. Грудинку порізати на скибочки по величині овочів. Викласти на кільця помідорів.
5. Потім знову кільця баклажанів. Запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
6. При подачі полити соусом тартар