Запечені пеньочки з баклажанів та помідорів з грудинкою

Запечені пеньочки з баклажанів та помідорів з грудинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пеньочки з баклажанів та помідорів з грудинкою запікаються в духовці. На свій розсуд ви можете додати прянощі

Інгредієнти

Баклажани – 3 шт.
Помідори – 3 шт.
Грудинка – 100 гр.
Соус тартар – 100 мл

Як приготувати Запечені пеньочки з баклажанів та помідорів з грудинкою

Красива і смачна гаряча закуска з запечених баклажанів з помідорами і грудиною

Покроковий рецепт

1. Баклажани помити. Відварити 20 хвилин в киплячій воді. Остудити і нарізати кільцями товщиною 7-8 мм.

2. Викласти на змащене рослинним маслом пергамент. Намагайтеся підібрати за розміром так, щоб ті кільця, що залишилися, були співставні з тими кільцями, що вже лежать на пергаменті.

3. Помідори помити, обсушити і нарізати кільцями. Викласти на баклажани.

4. Грудинку порізати на скибочки по величині овочів. Викласти на кільця помідорів.

5. Потім знову кільця баклажанів. Запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

6. При подачі полити соусом тартар