Запечений гарбуз з куркою під сиром

Запечений гарбуз з куркою під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисні властивості гарбуза містяться не тільки в її м’якоті, але і в гарбузовому насінні. Кількість високоякісного харчового масла в насінні досягає до 5 відсотків. Насіння володіють лікарськими властивостями, так що давайте і їх використовуємо в нашому рецепті :-).

Час запікання гарбуза залежить від її сорту. Літні сорти готуються набагато швидше. Їх м’якоть ніжніше і м’якше. А от зимові готуються трохи довше. Зате, з зимових сортів гарбуза ви можете приготувати цю страву навіть на новий рік! (якщо, звичайно, правильно її зберігайте). Варто враховувати, що чим менше гарбуз, тим вона смачніша. Гарбуз вагою понад 5 кг вже переспелая, хоча все залежить від сорту.

Покроковий рецепт