Нічого складного в приготуванні.
Інгредієнти
хек – один | |
лимон – половина | |
сіль – за смаком | |
приправа для риби – пів пачки |
Смачний і корисний рецепт.
Покроковий рецепт
Для початку включаємо духовку і залишаємо її розігріватися до температури 200 градусів. Підготовка не займає багато часу, тільки якщо рибка була заморожена, то варто заздалегідь її розморозити. Для початку рибку потрібно почистити, прибрати голову, потрухи і гарненько вимити. Потім робимо на спинці не великі надрізи. Після просолюємо рибу як зовні, так і всередині. Так само і натираємо приправою. Залишаємо хвилин на десять. Що б вона трохи про солилась і просочила приправою.
Після нарізаємо лимон підлозі скибочками і вставляємо його в надрізи на спинці риби. Також і всередину кладемо дві скибочки лимона. Деко застеляємо фольгою, викладаємо на нього нашу рибу і зверху трохи поливаємо лимонним соком. Ставимо в духовку приблизно на 55 хвилин. У процесі запікання рибу варто поливати жирком який буде збиратися на деку, що б вона була суха. Приємного Вам апетиту.