Пропонуємо вашій увазі ще один спосіб того, як можна запекти лосось. Подавати запечену рибу смачно з часниково-персикової сальсою.
Інгредієнти
філе лосося – 250 грам | |
персик – 100 грам | |
спеції – за смаком | |
діжонська гірчиця – за смаком | |
червоний цибуля – 1/2 головки | |
часник – 1 зубчик |
Благородна рибка відмінно поєднується з персиком. Добре закінчити день можливо повечерявши представленим стравою.
Знадобиться: 250 г філе лосося;100 грам персика;спеції;діжонська гірчиця;червоний цибуля;часник.
Покроковий рецепт
1. Філе лосося злегка відбийте молоточком.
2. Приправте спеціями і змажте дижонской гірчицею. Відправте в духовку готуватися блюдо. Температура повинна бути 170-180 градусів. Запікати 10-15 хвилин.
3. Червоний цибулю і персик нарубайте кубиком. Почистіть часник. Подрібніть все в блендері. Змішайте всі інгредієнти і заправте спеціями.
4. Викладіть на тарілку філе лосося і полийте персикової сальсою.