Запечений лосось з часниково-персикової сальсою

Запечений лосось з часниково-персикової сальсою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вашій увазі ще один спосіб того, як можна запекти лосось. Подавати запечену рибу смачно з часниково-персикової сальсою.

Інгредієнти

філе лосося – 250 грам
персик – 100 грам
спеції – за смаком
діжонська гірчиця – за смаком
червоний цибуля – 1/2 головки
часник – 1 зубчик

Як приготувати Запечений лосось з часниково-персикової сальсою

Благородна рибка відмінно поєднується з персиком. Добре закінчити день можливо повечерявши представленим стравою.

Знадобиться: 250 г філе лосося;100 грам персика;спеції;діжонська гірчиця;червоний цибуля;часник.

Покроковий рецепт

1. Філе лосося злегка відбийте молоточком.

2. Приправте спеціями і змажте дижонской гірчицею. Відправте в духовку готуватися блюдо. Температура повинна бути 170-180 градусів. Запікати 10-15 хвилин.

3. Червоний цибулю і персик нарубайте кубиком. Почистіть часник. Подрібніть все в блендері. Змішайте всі інгредієнти і заправте спеціями.

4. Викладіть на тарілку філе лосося і полийте персикової сальсою.