Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
На сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю, нарізану кубиками, до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще близько 5 хвилин.
Додати помідори, порізані кубиками і томатну пасту. Посолити, поперчити, приправити, смажити 10 хвилин.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, порізати кубиками, викласти у форму для запікання, присипати зверху мускатним горіхом і сіллю.
Зверху викласти готовий фарш.
Накрити фольгою, запікати в розігрітій духовці при температурі 170 С 30 хвилин.
Форму витягнути з духовки, зняти фольгу, присипати панірувальними сухарями.
Потім дрібно тертим сиром. Поставити в духовку ще на 10 хвилин (до утворення рум’яної скоринки).
Подавати до столу. Приємного апетиту!