Запіканка з гарбуза і кабачків «Оранжева осінь»

Запіканка з гарбуза і кабачків «Оранжева осінь» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

На сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю, нарізану кубиками, до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще близько 5 хвилин.

Додати помідори, порізані кубиками і томатну пасту. Посолити, поперчити, приправити, смажити 10 хвилин.

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, порізати кубиками, викласти у форму для запікання, присипати зверху мускатним горіхом і сіллю.

Зверху викласти готовий фарш.

Накрити фольгою, запікати в розігрітій духовці при температурі 170 С 30 хвилин.

Форму витягнути з духовки, зняти фольгу, присипати панірувальними сухарями.

Потім дрібно тертим сиром. Поставити в духовку ще на 10 хвилин (до утворення рум’яної скоринки).

Подавати до столу. Приємного апетиту!