Основне блюдо готується в духовці
Інгредієнти
индюшиные яйця – 2шт свіже не більше доби зберігання | |
масло рослинне – 300-350 гр рафінована без запаху | |
сіль – 0.5 чайної ложки | |
цукор – 0.5 чайної ложки | |
лимонна кислота – на кінчику ножа | |
зелень петрушки цибулі – 1 ст. ложка | |
гриби – 300 грам мариновані | |
цибуля ріпчаста – 3 шт | |
морква – 1 шт | |
грудка індички – 1 кг |
Не будемо повторюватися про корисних і дієтичних властивостях індичого м’яса. Приготуємо пікантну індичку з грибів які надають м’ясу незвичайний смак. Гриби мариновані – у мене опеньки домашнього приготування ( читаємо уважно ) зі смаком гвоздики, запашного перцю і лаврового листа. Неповторність надає соус майонез з індичих яєць – надалі “шубка” ( з магазину майонез не підійде – розпливеться )
Покроковий рецепт
готуємо ” шубку “: в яйця додаємо сіль цукор лимонну кислоту
олія рослинна
важливо: блендер відпустити ближче до дна ємності
збиваємо 10-15 секунд
додаємо зелень і ще пару секунд блендером
готовий соус
готуємо індичку
гриби промиваємо проточною водою
моркву на тертці
цибулю півкільцями
грудку ріжемо на смужки
м’ясо солимо перчимо за смаком
шарами викладаємо гриби цибуля морква індичку
викладаємо ” шубку “
закриваємо фольгою
в духовку на годину
Готове. Внизу сік зверху замет!
Приємного апетиту!