Запіканка з риби з рисом – простий рецепт на кожен день
Інгредієнти
рибне філе – 600 г | |
рис – 1 склянка | |
сметана – 50 г | |
зелень – 1 ст. л. (за бажанням) | |
яйце куряче – 1 шт. | |
сир тертий – 50 г | |
сіль, спеції – за смаком та бажанням |
Як приготувати Запіканка з риби з рисом і горошком
Запіканка з риби з рисом – легке блюдо без заморочок.
Покроковий рецепт
Приготувати рисову кашу. Рибне філе порізати на невеликі шматочки. Приготувати суміш з сметани з зеленим горошком, підсолити і дрібно порубати туди зелень. У посуд для запікання викласти шар рисової каші. Полити все сметаною з горошком. Потім викласти шар риби і полити все ще раз сметаною і горошком. Запікати в духовій шафі 20 хвилин.
Поки запікається, збити яйце з молоком і сиром. Полити запіканку з рису і риби і випікати ще 15 хвилин при температурі 170 градусів. Подавати до столу. Приємного апетиту!