Запіканка з сиру з родзинками і ананасами

Запіканка з сиру з родзинками і ананасами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується дуже швидко і просто. Радимо не додавати соду – так тісто не опуститься.

Інгредієнти

Яйця – 3
Сир – 750 г
Цукор – 130 г
Ізюм – 100 г
Ананас – 7 скибочок
Вершкове масло – 100 г
Лимон – 1 цедра
Манна крупа – 3 ст. л.
Борошно – 3 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л.
Цукрова пудра – на-віч

Як приготувати Запіканка з сиру з родзинками і ананасами

У нашій країні, напевно, не знайдеться людини, не пробовавшего сирну запіканку. Смак її знайомий нам з дитинства. Вона корисна як для дорослих, так і для дітей. Причому різноманіття смакових поєднань з сиром дозволяє готувати її і спортсменам.

Ми з чоловіком пропонуємо свій варіант приготування запіканки – з родзинками і ананасами.

Покроковий рецепт

Приготуємо всі елементи для нашої сирної запіканки з ананасами на столі. Нічого не забули?

У миску розбиваємо три яйця і додаємо цукор.

Потім збиваємо масу міксером до однорідної маси. Важливо, щоб вона стала світлішою і підвелася – для досягнення цього результату збиваємо 5-7 хвилин. В отриману масу виливаємо розтоплене вершкове масло і продовжуємо збивати.

Далі додаємо манну крупу, сіль. Все розмішуємо міксером.

В отриману масу натираємо цедру одного лимона.

Просіваємо борошно.

Додаємо сир і жменю родзинок. Все ретельно перемішуємо до однорідної маси.

Змащуємо форму для випікання вершковим маслом і виливаємо в неї сирну масу. Зверху прикрасимо кільцями ананаса. Потім ставимо в заздалегідь підігріту до 180 градусів духовку нашу запіканку.

Чекаємо 40-45 хвилин і…вуаля!
Дістаємо запіканку, зверху посипаємо цукровою пудрою.
Приємного апетиту!