Запіканка з яєць з куркою

Запіканка з яєць з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запіканка з курячого філе – дуже просте, але в той же час вишукана страва з цікавим смаком. Куряча запіканка готується, як ви вже здогадалися, з курячого філе і яєць, з невеликим додаванням цибулі та помідорів. Замість курячого філе можна взяти курячу грудку, це не важливо. Головне дотримуватися покрокову інструкцію. В допомогу вам будуть мої фотографії з покроковим приготуванням.

Примітка.
Якщо помідори ще не зовсім дозріли, розведіть 1 столову ложку томатної пасти в склянці, наповненим на половину гарячою водою і додайте до курки разом з нарізаними помідорами.

На останньому етапі ви можете доготувати страва не в сковороді а в духовці. Просто заздалегідь приготуйте (посмажте) м’ясо курки з помідорами та цибулею, перекладіть всю суміш в вогнетривке блюдо або форму для запікання. А потім залийте все збитими яйцями. Випікайте в духовці, розігрітій до 400F (200C) градусів, поки яйця не піднімуться. У разі підгоряння яєць зверху форму можна накрити фольгою (матовою стороною всередину) або пекарської папером. Подавати до столу можна прямо в приготовленої формі. Приблизний час приготування запіканки з яєць з куркою і помідорами: 40-50 хвилин. Кількість інгредієнтів розрахована на 4-6 порцій.

Покроковий рецепт