Заварні млинці на сироватці

Заварні млинці на сироватці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, підбираємо для замісу млинцевого тесту глибоку, відповідну за розміром, миску або чашку. У неї забиваємо заявлена кількість курячих яєць. До них підсипаємо цукор (поки звичайний), сіль.

Інгредієнти шляхом збивання міксером доводимо до пишної піни.

В цю яєчну піну додаємо вже ванільний цукор, підливаємо сироватку і рослинне масло. Ще раз перемішуємо.

У масу, що у нас вийшла, невеликими порціями просіваємо борошно пшеничне. В процесі перемішуємо так, щоб не було в образующемся тесті грудочок.

Тісто вийшло густим, як на оладки.

У це густе тісто вливаємо молоко, доведене на плиті до кипіння. Вливати треба тонкою цівкою і відразу перемішувати. Заварне тісто на сироватці для млинців готово.

Випікаємо млинці на розпеченій сковороді з хвилинки з кожного боку.

Заварні млинці на сироватці готові! Пригощайтесь на здоров’я!