Отже, підбираємо для замісу млинцевого тесту глибоку, відповідну за розміром, миску або чашку. У неї забиваємо заявлена кількість курячих яєць. До них підсипаємо цукор (поки звичайний), сіль.
Інгредієнти шляхом збивання міксером доводимо до пишної піни.
В цю яєчну піну додаємо вже ванільний цукор, підливаємо сироватку і рослинне масло. Ще раз перемішуємо.
У масу, що у нас вийшла, невеликими порціями просіваємо борошно пшеничне. В процесі перемішуємо так, щоб не було в образующемся тесті грудочок.
Тісто вийшло густим, як на оладки.
У це густе тісто вливаємо молоко, доведене на плиті до кипіння. Вливати треба тонкою цівкою і відразу перемішувати. Заварне тісто на сироватці для млинців готово.
Випікаємо млинці на розпеченій сковороді з хвилинки з кожного боку.
Заварні млинці на сироватці готові! Пригощайтесь на здоров’я!