Заварний крем хороший для прикраси тортів, маффін, капкейків, маленьких кексів або тістечок.
Інгредієнти
Молоко – 400 мл | |
Борошно – 40 г | |
Цукор – 150 г | |
Жовток курячий – 2-3 шт. | |
Ванілін – 1 пакет |
Як приготувати Заварний крем
Білково-заварний крем люблять і дорослі, і діти, і кондитери. ЛОн ніжний, легкий, повітряний, дуже смачний, чудово тримає форму. Таким кремом добре прикрашати торти, мафіни, капкейки, маленькі кекси або тістечка.
Покроковий рецепт
Жовтки розтерти дочиста з цукром. Додати ванілін і борошно. Перемішати, щоб не було грудочок.
Молоко закип’ятити. Влити жовткову суміш в гаряче молоко, перемішати.
Варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, до загустіння маси.