Заварний крем

Заварний крем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заварний крем хороший для прикраси тортів, маффін, капкейків, маленьких кексів або тістечок.

Інгредієнти

Молоко – 400 мл
Борошно – 40 г
Цукор – 150 г
Жовток курячий – 2-3 шт.
Ванілін – 1 пакет

Як приготувати Заварний крем

Білково-заварний крем люблять і дорослі, і діти, і кондитери. ЛОн ніжний, легкий, повітряний, дуже смачний, чудово тримає форму. Таким кремом добре прикрашати торти, мафіни, капкейки, маленькі кекси або тістечка.

Покроковий рецепт

Жовтки розтерти дочиста з цукром. Додати ванілін і борошно. Перемішати, щоб не було грудочок.

Молоко закип’ятити. Влити жовткову суміш в гаряче молоко, перемішати.

Варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, до загустіння маси.