Заварний крем – мій рецепт

Заварний крем – мій рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


В окремій мисці змішати яйця і цукор, потім збивати міксером до посветления маси.

В отриману суміш борошно просіюється і ванілін, все ретельно перемішується до зникнення грудочок. В цей час на плиту ставиться молоко.

Молоко доводять до кипіння, потім вливається тонкою цівкою яєчна маса. Важливо постійно помішувати крем, інакше він пригорить.

Крем вариться до загустіння. Потім, коли він загусне потрібно проварити його ще пару хвилин і зняти з вогню. Як тільки тісто знімається з вогню, у нього викладається вершкове масло і крем перемішується до повного розчинення. Використовувати крем потрібно трохи остившім.