Збірна мясна солянка (суп)

Збірна мясна солянка (суп) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солянка — це один з традиційних російських супів. Існує безліч видів цього смачного страви. Представляємо Вашій увазі збірну м’ясну солянку.

Інгредієнти

яловичини на кісточці – сімсот грам
цибулини – дві середніх
морква – одна велика
солоних огірка – три-чотири середніх розмірів
м’ясних делікатесів – близько одного кілограма (копченості, карбонат, варена ковбаса, бекон і так далі)
томатної пасти – дві столові ложки
маслин без кісточок – одна маленька банку
сіль – за смаком
суміш мелених духмяних перців – за смаком
лаврових листа – два
свіжа зелень – за смаком
лимонного соку – одна ложка
рослинне масло – дві-три ложки
розсіл огірковий – за смаком, трохи

Як приготувати Збірна м’ясна солянка (суп)

Солянка — це один з традиційних російських супів. Існує безліч видів цього смачного страви. Представляємо Вашій увазі збірну м’ясну солянку.

Покроковий рецепт

Яловичину промиваємо і ставимо на вогонь. Варимо протягом двох годин, періодично знімаючи пінку. Готовий бульйон проціджують. М’ясо відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо соломкою і відправляємо в проціджений бульйон.

Солоні огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Потім в окремій каструльці варимо до м’якості. Цибулю і моркву очищаємо, нарізаємо тонкою соломкою.

Обсмажуємо в невеликій кількості олії, потім додаємо дві ложки томатної пасти, трохи м’ясного бульйону і тушкуємо протягом п’яти хвилин.

М’ясні делікатеси нарізаємо соломкою і обсмажуємо в олії. В якості м’ясних делікатесів найкраще взяти копчену курку, свинячу шийку, в’ялену яловичину, бекон, різні види копченої ковбаси. Чим більше видів копченостей Ви візьмете, тим цікавіше і різноманітніше буде Ваша солянка.

Обсмажені м’ясні делікатеси додаємо в киплячий бульйон з яловичиною і варимо протягом п’яти хвилин. Після додаємо тушковані овочі і варимо ще три-п’ять хвилин.

Потім кладемо готові солоні огірки, трохи розсолу. Варимо пару хвилин, солимо, кладемо суміш запашних перцю, лавровий лист і цільні маслини.

Солянку доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і залишаємо настоюватися з закритою кришкою протягом години.

Подавати збірну м’ясну солянку на стіл зі свіжими гілочками зелені. За бажанням можна додати часточку лимона. Приємного апетиту!