дуже смачний зелений борщ
Інгредієнти
картопля – 2 штуки | |
м’ясо – 0,5 кг | |
щавель – 1 пучок | |
цибуля – 1 штука | |
квасоля – 0,5 склянки |
Якщо вам набрид звичайний борщ, то можна приготувати зелений борщ. Його також смачно їсти зі сметаною. Такий борщ обов’язково вам доведеться по душі.
Покроковий рецепт
М’ясо вимийте і поріжте на шматочки середніх розмірів.
Далі нарізаємо картоплю
Покладіть в каструлю м’ясо, заздалегідь замочену квасолю і картоплю і поставте спочатку на великий вогонь до закипання. Потім зменшіть і залиште готуватися на повільному вогні 40 хвилин (якщо квасолю заздалегідь була замоченная у воді, то вам вистачить 40 хвилин на приготування). Посоліть, поперчіть (все за смаком)
Поки наш борщ вариться нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді.
Далі нарізаємо щавель і чекаємо поки звариться квасолю і картоплю. Картоплю можна спробувати розчавити виделкою або ложкою. Квасолю можна спробувати. Якщо все готове, то висипаємо в каструлю обсмажену цибулю і нарізаний щавель. Даємо закипіти, потім вогонь зменшуємо і 3-5 хвилин на повільному вогні даємо борщу дійти.
Подавати борщ краще зі сметаною і вареними яйцями. Приємного апетиту!