Зелений борщ

Зелений борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

дуже смачний зелений борщ

Інгредієнти

картопля – 2 штуки
м’ясо – 0,5 кг
щавель – 1 пучок
цибуля – 1 штука
квасоля – 0,5 склянки

Як приготувати Зелений борщ

Якщо вам набрид звичайний борщ, то можна приготувати зелений борщ. Його також смачно їсти зі сметаною. Такий борщ обов’язково вам доведеться по душі.

Покроковий рецепт

М’ясо вимийте і поріжте на шматочки середніх розмірів.

Далі нарізаємо картоплю

Покладіть в каструлю м’ясо, заздалегідь замочену квасолю і картоплю і поставте спочатку на великий вогонь до закипання. Потім зменшіть і залиште готуватися на повільному вогні 40 хвилин (якщо квасолю заздалегідь була замоченная у воді, то вам вистачить 40 хвилин на приготування). Посоліть, поперчіть (все за смаком)

Поки наш борщ вариться нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді.

Далі нарізаємо щавель і чекаємо поки звариться квасолю і картоплю. Картоплю можна спробувати розчавити виделкою або ложкою. Квасолю можна спробувати. Якщо все готове, то висипаємо в каструлю обсмажену цибулю і нарізаний щавель. Даємо закипіти, потім вогонь зменшуємо і 3-5 хвилин на повільному вогні даємо борщу дійти.

Подавати борщ краще зі сметаною і вареними яйцями. Приємного апетиту!