Зелений борщ – страва, яку холодної восени нагадує про тепле літо

Зелений борщ – страва, яку холодної восени нагадує про тепле літо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На вулиці осінь, красива, але досить холодна і сира пора. Як іноді хочеться, в таку пору року опинитися в теплому, яскравому, ароматному літо. У нашій родині подорожі за порами року допомагають здійснювати страви, властиві певному сезону. Сьогодні я хочу поділитися рецептом осіннього зеленого борщу. Зелений борщ готую часто, навіть якщо не сезон. Щоб взимку не шукати щавель і іншу зелень по магазинах, і не вирощувати на підвіконні, влітку заготовляю зелену суміш (щавель, цибуля, петрушка, кріп, за бажанням можна додати базилік, кінзу, селера) для цієї страви і заморожую. Буду готувати на 12 порцій, це 3-літрова каструля. Час приготування 1 год.

Покроковий рецепт