Зелений салат з капусти з горошком

Зелений салат з капусти з горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисний салат, який швидко готується. Потрібно всього кілька інгредієнтів, але зате так багато вітамінів!

Покроковий рецепт


Для приготування вітамінного зеленого салату нам знадобиться капуста броколі, білокачанна капуста, зелений горошок, зелений солодкий перець, лимонний сік і оливкову олію.
Для початку необхідно порізати брокколі на суцвіття і залити її окропом на 5 хвилин.

Після того, як брокколі настоялася, її потрібно залити дуже холодною водою, промити, відкинути на сито, щоб стекла вода і нарізати маленькими шматочками.

Далі перець очистити від насіння і нарізати також невеликими шматочками.

Капусту брокколі і перець зсипаємо в миску, туди ж висипаємо зелений консервований горошок.

Білокачанну капусту нарізаємо дуже дрібно, трохи віджимаємо її руками на досці, щоб вона стала більш м’якою і пустила сік, і також додаємо її в миску до інших інгредієнтів.

Тепер потрібно додати 1 столову ложку лимонного соку, видавіть сік з лимона на мискою з салатом. Не додавайте оцет, а додайте саме сік лимона. Тоді салат буде наповнений вітаміном С.

Салат посолити, додати оливкове масло і все добре перемішати.

Дати салату трохи настоятися і можна подавати на стіл.
Всім приємного апетиту!