Салат з помідорами, тунцем і шпинатом – дієтична корисна закуска для смачної вечері!

Інгредієнти
| Салатні листя – невеликий пучок | |
| Шпинат – невеликий пучок | |
| Тунець консервований у власному соку – 1 банка | |
| Сіль – за смаком | |
| Томати – жменя | |
| Чорний мелений перець – за смаком | |
| Олія оливкова – опціонально | |
| Пепероні – 3 шт. | |
| Лимонний сік – за смаком | |
| Гірчиця зернова – за смаком | |
| Зелена цибуля (біла частина) – 1 шт. |
Салат з тунцем і шпинатом – смачна і корисна закуска з вітамінних компонентів. Блюдо просте і швидке в приготуванні, дієтичне, багате на мікроелементи, білком і вітамінами. У таку закуску можна додавати різні види риб – від тунця до лосося. Відмінною м’ясної альтернативою стане куряча грудка-гриль.
Покроковий рецепт

Нарубати шпинат та салатні листя. Можна використовувати і цільні дрібні листочки. Якщо шпинату немає, можна його замінити руколою та іншої улюбленої зеленню.

Додати масло оливи, сік лимона, перець і зернову гірчицю. Перемішати інгредієнти – таким чином вони відмінно просочаться. Посолити і поперчити зелень безпосередньо перед складанням салату.

Подрібнити кружальцями цибулю і перець пепероні. Перець можна замінити на звичайний гострий або халапеньо. Нарізати часточками томати або кружечками – черрі.

Перемішати рубані компоненти з листям і викласти на тарілку.

Зверху викласти шматочки консервованого тунця.

Збризнути салат невеликою кількістю масла.

Подавати закуску до столу відразу після приготування. Приємного апетиту!
