Зелений салат з тунцем і томатами

Зелений салат з тунцем і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з помідорами, тунцем і шпинатом – дієтична корисна закуска для смачної вечері!

Інгредієнти

Салатні листя – невеликий пучок
Шпинат – невеликий пучок
Тунець консервований у власному соку – 1 банка
Сіль – за смаком
Томати – жменя
Чорний мелений перець – за смаком
Олія оливкова – опціонально
Пепероні – 3 шт.
Лимонний сік – за смаком
Гірчиця зернова – за смаком
Зелена цибуля (біла частина) – 1 шт.

Як приготувати Зелений салат з тунцем і томатами

Салат з тунцем і шпинатом – смачна і корисна закуска з вітамінних компонентів. Блюдо просте і швидке в приготуванні, дієтичне, багате на мікроелементи, білком і вітамінами. У таку закуску можна додавати різні види риб – від тунця до лосося. Відмінною м’ясної альтернативою стане куряча грудка-гриль.

Покроковий рецепт

Нарубати шпинат та салатні листя. Можна використовувати і цільні дрібні листочки. Якщо шпинату немає, можна його замінити руколою та іншої улюбленої зеленню.

Додати масло оливи, сік лимона, перець і зернову гірчицю. Перемішати інгредієнти – таким чином вони відмінно просочаться. Посолити і поперчити зелень безпосередньо перед складанням салату.

Подрібнити кружальцями цибулю і перець пепероні. Перець можна замінити на звичайний гострий або халапеньо. Нарізати часточками томати або кружечками – черрі.

Перемішати рубані компоненти з листям і викласти на тарілку.

Зверху викласти шматочки консервованого тунця.

Збризнути салат невеликою кількістю масла.

Подавати закуску до столу відразу після приготування. Приємного апетиту!