Швидко, мінімум витрат, смачно

Інгредієнти
| Борошно житнє – 250 | |
| Борошно пшеничне – 250 | |
| Кефір – 220 | |
| Вода (тепла) – 150 | |
| Олія соняшникова – 2ст.л. | |
| Цукор – 1ч.л. | |
| Дріжджі сухі – 1,5 ч. л. | |
| Сіль – 1,5 ч. л. |
Чудовий хлібець для якого закваска і солод просто не потрібні!!!Пекла вже чотири рази і завжди чудовий результат!
Покроковий рецепт

1крок.
Готуємо всі інгредієнти
Борошно попередньо просіяти.

Крок 2.
Змішуємо швидкорозчинні дріжджі з водою, далі з’єднуємо житнє борошно з пшеничного, додаємо сіль, цукор, теплу воду з дріжджами, олія соняшникова, кефір. Вимішуємо, по консистенції виходить густе тісто.

Після того як тісто вымешано, викладаємо у форму змащену краплею олії і поміщаємо в духовку, выпекаемого при температурі 205градусов протягом 60 хв. Готовність перевіряйте гострої дерев’яною паличкою.

Після приготування, дістаємо наш хліб і укутування в рушник і даємо йому відпочити і охолонути. Після їмо.
Приємного апетиту.
