Швидко, мінімум витрат, смачно
Інгредієнти
Борошно житнє – 250 | |
Борошно пшеничне – 250 | |
Кефір – 220 | |
Вода (тепла) – 150 | |
Олія соняшникова – 2ст.л. | |
Цукор – 1ч.л. | |
Дріжджі сухі – 1,5 ч. л. | |
Сіль – 1,5 ч. л. |
Чудовий хлібець для якого закваска і солод просто не потрібні!!!Пекла вже чотири рази і завжди чудовий результат!
Покроковий рецепт
1крок.
Готуємо всі інгредієнти
Борошно попередньо просіяти.
Крок 2.
Змішуємо швидкорозчинні дріжджі з водою, далі з’єднуємо житнє борошно з пшеничного, додаємо сіль, цукор, теплу воду з дріжджами, олія соняшникова, кефір. Вимішуємо, по консистенції виходить густе тісто.
Після того як тісто вымешано, викладаємо у форму змащену краплею олії і поміщаємо в духовку, выпекаемого при температурі 205градусов протягом 60 хв. Готовність перевіряйте гострої дерев’яною паличкою.
Після приготування, дістаємо наш хліб і укутування в рушник і даємо йому відпочити і охолонути. Після їмо.
Приємного апетиту.