Жива каша з зеленої гречки з яблуками і ягодами

Жива каша з зеленої гречки з яблуками і ягодами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замочуємо зелену гречку кип’яченою або фільтрованій воді, так щоб рівень води був на пару сантиметрів вище гречки. Замочуємо мінімум на три години.

Через три години зливаємо воду і ретельно промиваємо гречку. Якщо ви хочете приготувати кашу з пророщеної гречки, тоді, залишаємо її в друшляку на 18-24 години накривши марлею чи рушником. Якщо ви хочете приготувати кашу на сніданок, відповідно, ці дії виконуються напередодні. Замочуємо в першій половині дня на три години і потім залишаємо до наступного ранку проращиваться! Прокидаємося і через п’ять хвилин сніданок вже буде готовий!

Через 18-24 години пророщена гречка готова. Далі підготуємо наповнювач для каші! Тут вже все за вашим бажанням. Заморожені ягоди, фрукти, сухофрукти для солодощі. Можна додати рослинного або коров’ячого молока зовсім трохи, щоб каша не була занадто густа.

Гречку, ягоди і фрукти складаємо в блендер.

Дві хвилини – смачний і корисний сніданок готовий! Приємного апетиту.