Журавлинний морс з малиною

Журавлинний морс з малиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Журавлинний морс – незамінний напій в холодну пору року. Додайте сюди лісову малину і насолоджуйтеся незвичайним смаком і яскравим ароматом!

Інгредієнти

Вода – 1,5 літра
Журавлина – 150 гр
Малина – 50 гр
Цукор – 150 гр

Як приготувати Журавлинний морс з малиною

Осінь – час простудних і вірусних захворювань. Всім відомий помічник у лікуванні – журавлинний морс. Пропонуємо спробувати цей смачний і корисний напій у новому виконанні з лісову малину.

Покроковий рецепт



Для приготування цього морсу використовувалися заморожені ягоди. Ягоди необхідно розморозити, журавлину вимити і вичавити з неї сік.


У киплячу воду опустити ягоди журавлини, а сік поки залишити. Потім додати малину і довести до кипіння. Варити морс недовго, 5-7 хвилин.


У практично готовий морс додати цукор і журавлинний сік. Так ви збережете більше корисних речовин. Зняти морс з вогню і дати настоятися. Смачний і ароматний морс готовий! Приємного апетиту!