Журавлинний морс – незамінний напій в холодну пору року. Додайте сюди лісову малину і насолоджуйтеся незвичайним смаком і яскравим ароматом!
Інгредієнти
Вода – 1,5 літра | |
Журавлина – 150 гр | |
Малина – 50 гр | |
Цукор – 150 гр |
Осінь – час простудних і вірусних захворювань. Всім відомий помічник у лікуванні – журавлинний морс. Пропонуємо спробувати цей смачний і корисний напій у новому виконанні з лісову малину.
Покроковий рецепт
Для приготування цього морсу використовувалися заморожені ягоди. Ягоди необхідно розморозити, журавлину вимити і вичавити з неї сік.
У киплячу воду опустити ягоди журавлини, а сік поки залишити. Потім додати малину і довести до кипіння. Варити морс недовго, 5-7 хвилин.
У практично готовий морс додати цукор і журавлинний сік. Так ви збережете більше корисних речовин. Зняти морс з вогню і дати настоятися. Смачний і ароматний морс готовий! Приємного апетиту!