Цей вершковий журавлинний салат являє собою суміш свіжої журавлини, ананаса, зефіру, горіхів пекана, кокоса і яблук вершковою заправці. Унікальний і барвистий салат, ідеально підходить для святкового столу.
100 грам свіжої журавлини;
30 грам цукру;
50 грам яблук;
30 грам ананаса;
50 грам маршмеллоу;
50 г рубаних горіхів пекан;
40 грам кокосової стружки;
40 грам збитих вершків.
1. Помістіть журавлину і цукор в сотейник і добре розмішайте.
2. Накрийте кришкою і охолодіть не менше 3 годин.
3. Додайте в масу яблуко, ананас, зефір, горіх пекан і кокос.
4. Викладіть вершки з’єднайте інгредієнти. Прикрасьте при бажанні журавлиною, яблуками і зефіром, а потім подавайте.