«Тарілочка» з’їдається разом з жульєном ;-).
Інгредієнти
Булочка – 5 шт. (готові, кунцевские або інші) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Гриби печериці – 120 г (або гливи) | |
Куряче філе – 100 г (відварне) | |
Вершки – 100 мл (приблизно) | |
Борошно – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Сир – 50 г | |
Молоко – 2 столові ложки (для змащування) | |
Кунжутне насіння – 1 столова ложка | |
Кріп для прикраси |
Якщо у вас немає кокотниць для приготування жульєна, немає приводу засмучуватися і відмовлятися від страви. Пропоную рецепт жульєна, який готується в булочках. Дуже красиво і смачно! «Тарілочка» з’їдається разом з жульєном ;-).
Покроковий рецепт
У булочок зрізати верхівку і вийняти м’якуш. Верхівку можна не викидати і використовувати як «кришку».
Порізати дрібно цибулю, гриби (у мене печериці) та невеликими шматочками куряче відварне м’ясо.
Обсмажити на розпеченому рослинному маслі до м’якості і прозорості цибулю, потім гриби. Через 5-7 хвилин, додати куряче м’ясо, смажити ще 3 хвилини.
Начинку посолити, влити вершки. Додати борошно, перемішати.
Заповнити булочки начинкою.
Зверху посипати тертим сиром. Булочку змастити молоком і обсипати кунжутним насінням. Запікати булочки в духовці при температурі 180 градусів 5 хвилин, а можна взагалі розплавити сир в мікрохвильовій печі.
Приємного апетиту!