Жюльєн в булочках

Жюльєн в булочках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

«Тарілочка» з’їдається разом з жульєном ;-).

Інгредієнти

Булочка – 5 шт. (готові, кунцевские або інші)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Гриби печериці – 120 г (або гливи)
Куряче філе – 100 г (відварне)
Вершки – 100 мл (приблизно)
Борошно – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Сир – 50 г
Молоко – 2 столові ложки (для змащування)
Кунжутне насіння – 1 столова ложка
Кріп для прикраси

Як приготувати Жульєн в булочках

Якщо у вас немає кокотниць для приготування жульєна, немає приводу засмучуватися і відмовлятися від страви. Пропоную рецепт жульєна, який готується в булочках. Дуже красиво і смачно! «Тарілочка» з’їдається разом з жульєном ;-).

Покроковий рецепт

У булочок зрізати верхівку і вийняти м’якуш. Верхівку можна не викидати і використовувати як «кришку».

Порізати дрібно цибулю, гриби (у мене печериці) та невеликими шматочками куряче відварне м’ясо.

Обсмажити на розпеченому рослинному маслі до м’якості і прозорості цибулю, потім гриби. Через 5-7 хвилин, додати куряче м’ясо, смажити ще 3 хвилини.

Начинку посолити, влити вершки. Додати борошно, перемішати.

Заповнити булочки начинкою.

Зверху посипати тертим сиром. Булочку змастити молоком і обсипати кунжутним насінням. Запікати булочки в духовці при температурі 180 градусів 5 хвилин, а можна взагалі розплавити сир в мікрохвильовій печі.

Приємного апетиту!