Жюльєн в булочках

Жюльєн в булочках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У булочок зрізати верхівку і вийняти м’якуш. Верхівку можна не викидати і використовувати як «кришку».

Порізати дрібно цибулю, гриби (у мене печериці) та невеликими шматочками куряче відварне м’ясо.

Обсмажити на розпеченому рослинному маслі до м’якості і прозорості цибулю, потім гриби. Через 5-7 хвилин, додати куряче м’ясо, смажити ще 3 хвилини.

Начинку посолити, влити вершки. Додати борошно, перемішати.

Заповнити булочки начинкою.

Зверху посипати тертим сиром. Булочку змастити молоком і обсипати кунжутним насінням. Запікати булочки в духовці при температурі 180 градусів 5 хвилин, а можна взагалі розплавити сир в мікрохвильовій печі.

Приємного апетиту!