Порядок подрібнення інгредієнтів для зимового салату особливої ролі не грає, давайте почнемо з відварних коренеплодів. Нарізаємо дані продукти на обробній поверхні у формі маленьких кубиків. Нарізку з картоплі і моркви відправляємо в миску.
Слідом очищаємо курячі яйця, рубаємо їх не занадто дрібно. Кубиками подрібнюємо мариновані огірки.
Наступний інгредієнт – шинка. Форма нарізки – також кубики.
Зелений горошок спочатку відкидаємо на друшляк, а потім вже переправляємо в миску до інгредієнтів. Солимо “Олів’є” за смаком інгредієнти салату, заправляємо майонезом або сметаною.
Перемішуємо салат. Викладаємо “Олів’є” в салатник, присипаємо нарізаною зеленою цибулею. Приємного всім апетиту!