Ретельно вимити картоплю і молоду моркву. Очищати овочі не потрібно. Для кращого очищення можна скористатися щільною щіткою з синтетичним ворсом. Шкірочка картоплі в даному варіанті приготування стає засмаженою і дуже хрусткою, як у картоплі по-селянськи.
Гарненько картоплю обсушити паперовими рушниками, так як хрустка скоринка при присутності вологи не вийде. Влити до коренеплодів масло, додати сухий часник і орегано. Посолити овочі крупною морською сіллю і щедро поперчити лимонним перцем.
Перемішати коренеплоди, додати лимонний сік. Відправити овочі в духову шафу, виставивши високу температуру. Готувати страви потрібно без кришки.
Викласти овочі на тарілку і відразу ж подавати – з вогню та з жару!
Такі овочі універсальні в подачі – вони відмінно підійдуть для доповнення овочевих салатів, всіх видів м’яса і риби. Приємного апетиту!