Підготувати фарш. За бажанням додати сіль, чорний перець.
Подрібнюємо цибулину з допомогою ножа або в блендері. Змішуємо з фаршем.
Готуємо начинку. Яйця, зварені круто, очищаємо і подрібнюємо. Змішуємо з дрібно нарізаною зеленню. За бажанням можна додати вершкове масло.
З фаршу мокрими руками формуємо коржі і всередину викладаємо начинку. Акуратно залепливаем краю.
Викладаємо на решітку мультиварки і встановлюємо режим “На пару” на 30 хвилин. З цієї кількості інгредієнтів виходить 5 зраз.
Парові зрази трохи збільшаться в об’ємі. Через 30 хвилин страва готова.
Подавати страву можна з овочами, салатом, будь-яким гарніром.