Котлети з фаршу індички

Легкий і швидкий рецепт приготування котлет з індички.

Інгредієнти

фарш індички – 600 грам можна купити в магазині або скористатися м’ясорубкою
яйце куряче – 1 штука (60 грам)
цибуля – 1 штука ( 80 грам) можна використовувати будь: ріпчасту, червоний…
рослинна олія – 30 мл ( 3 столові ложки) олія використовується для смаження, тому його можна замінити водою. Тоді котлети вийдуть дієтичними.

Як приготувати Котлети з фаршу індички

Котлети з індички відмінно підходять для тих,хто стежить за своєю фігурою. М’ясо індички низькокалорійне і дуже корисне.
Є 2 варіанти цієї страви : звичайний і дієтичний. Це залежить від додавання олії.

Харчова цінність на 1 котлету (60 грам), смажену на олії:
Калорійність: 113 кілокалорій.
Білки: 11 грам.
Жири: 7 грам.
Вуглеводи: 1 грам.

Харчова цінність на одну дієтичну котлету:
Калорійність: 90 кілокалорій.
Білки: 11 грам.
Жири: 0, 5 грама.
Вуглеводи: 0,5 грама.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт

1. Готуємо інгредієнти. Якщо фарш був заморожений, то не потрібно дати йому підтанути.


2. Беремо цибулю. Моєму його, очищаємо від шкірки. Цибулю необхідно подрібнити за допомогою терки. У фарш додаємо цибулю і ретельно перемішуємо.

3. Розбиваємо яйце в миску з фаршем. Додаємо сіль і спеції. На фото чорний мелений перець. Все перемішуємо.

4. З фаршу формуємо котлети. Сковороду можна змастити маслом або налити в неї води( вийдуть котлети на пару – дієтичний варіант страви). Викладаємо котлетки і смажимо по 3-5 хвилин кожну сторону.

5. Готові Котлетки. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свиняча котлета на кістки в маринаді