Змішується з фаршем манка, сире яйце додається сіль, перець.
Дуже дрібно нарізати гострим ножем або подрібнюється до розміру стружки в блендері цибулю. Через м’ясорубку його краще не прокручувати. Подрібнений ножем він надає фаршу соковитість і хрусткості
Потім викласти цибулю в фарш. Ретельно все розмішати і залишити на 15 хв. щоб крупа розбухла.
Варені яйця очистити і натерти на тертці.
Зелену цибулю нашаткувати, обім’яти руками. Після цієї процедури начинка не буде настільки об’ємною і більше вміститься в зразе.
Змішати начинку і посолити за смаком.
Розділити фарш на 9-10 порцій. Скачати кульку і расплющив його укласти всередину столову ложку начинки. Защипати краї і сформувати котлетку.
Смажити у маслі на розігрітій сковороді. Обсмажити з 2-х сторін і накривши кришкою, пропарити на повільному вогні 5-7 хв.