Бісквітний торт в мультиварці

Дуже простий у приготуванні, але дуже смачний торт. Печу його завжди в мультиварці

Інгредієнти

Тісто:
яйця — шт.
цукор — 200 гр
разрызлитель — 1 пакетик
борошно — 200 гр
Просочення:
вершки — 200 гр
цукор — 200 г
Прикраса торта:
виноград — 1 жменя
гранат — 1 шт
вафельки — 1 пачка

Як приготувати Бісквітний торт в мультиварці

Я вважаю цей рецепт дуже простим у приготуванні, але дуже смачним. Я робила його на день народження своєї доньки. Всі були в захваті! За цим рецептом бісквіт не падає, виходить високим. Найбільше мені подобається пекти його в мультиварці. Часу займає близько 50 хвилин при режимі «Випічка».
Тісто:
яйця 5 шт
борошно стакан
стакан цукор

Крем:
стакан вершки
цукор пів склянки

Просочення бісквіта:
цукровий сироп (чай)
прикрасити вафельками, виноградом, гранатом…

-Для приготування бісквіта :
яйця збити з цукром 15 хвилин, додати борошно. Вилити у форму , випікати 20-25 хвилин , охолодити.
-Для приготування крему :
вершки збити з цукром хвилин 6-7. Коли бісквіт охолоне змастити вершками і прикрасити….

Покроковий рецепт

Для приготування бісквіта яйця збити з цукром 15 хвилин, додати борошно і розпушувач. Гарненько перемішати, щоб не було грудочок. Вилити у форму мультиварки. Піч 20-25 хвилин в режимі «Випічка».

Потім бісквіт охолодити. Розрізати корж на 2 або 3 частини, відкласти в сторону.

Для приготування крему вершки збити з цукром хвилин 6-7. Просочити нижній корж цукровим сиропом, змастити вершками. Зверху викласти другий корж, повторити процес.

Після складання торта, всі змастити залишилися кремом і потім прикрасити на свій розсуд.

Дивіться також:  Десерт з ананаса і бісквітних коржів