Шарлотка для мультиварки

Час приготування: 1 год 15 хв.

Коли мені телефонують друзі і кажуть що будемо через годину, вона завжди приходить на допомогу. Ідеальний варіант з розряду — Гості на порозі!

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
яблука — 350 грам
борошно — 200 грам
яйця — 5 штук
цукор — 200 грам
кориця — 1 ч. л.
за смаком можна не додавати
ванільний цукор — 1 ч. л.
за смаком можна не додавати

Як приготувати Шарлотка для мультиварки

Осінь прекрасна не тільки багатством кольорів, але і часом збору врожаю. Для нашого регіону найпопулярніший фрукт — яблуко. Зараз повно всіляких рецептів пирогів, шарлоток, тарти і тортів з яблуком. Ділюся своїм рецептом, перевірених десятиліттями. Список продуктів настільки простий, що, напевно, є в кожному будинку. Це блюдо стане справжньою паличкою виручалочкою. Швидко, смачно, бюджетно і по-домашньому.

Покроковий рецепт

1

Готуємо всі інгредієнти. Яйця повинні бути холодними, так вони пишніше взобьются.

2

У миску розбити яйця і збивати поки не збільшаться в об’ємі вдвічі близько 5 хвилин

3

Засипати цукор в три прийоми (щоразу збиваючи міксером на середній швидкості). Виходить пишна кремоподібна маса.

4

Додати просіяне борошно так само в три прийоми, акуратно перемішуючи з яєчною масою. Тут же можна за бажанням додати ванільний цукор і корицю.

5

Яблука помити, очистити і порізати кубиками

6

Чашу мультиварки змастити олією, вилити половину тіста, покласти яблука і залити залишки тіста. Випікати годину в режимі випічка. Після закінчення програми, залишити на 10 хвилин на програмі підігрів. Далі вимкнути, відкрити кришку і дати охолонути. Викласти в блюдо і подавати до столу. Можна посипати цукровою пудрою.

Дивіться також:  Пісний плов з грибами, в мультиварці