Приготування цієї страви не займає багато часу. Просто легко готується, а найголовніше смачно і ситно

Інгредієнти
| Фарш свино-яловичий – 400 гр м’ясний фарш | |
| Яйце куряче – 1 шт | |
| Цибуля ріпчаста – 2 шт | |
| Хліб – 2 шматка | |
| Молоко – 150 мл | |
| Томат – 1кг. | |
| Селера – 70гр | |
| Кінза – 30 гр | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Лавровий лист – 2 шт | |
| Оливкова олія – 1 столова ложка | |
| Сіль – За смаком | |
| Перець мелений – За смаком |
Даний рецепт страви є оригінальним авторським! Відмінно поєднується з багатьма гарнірами, будь то крупи або макаронні вироби.
Покроковий рецепт

Підготовка м’ясного фаршу для тефтелькою:
– Готовий перекручений фарш викладаємо в блюдо містке
– Дрібно шаткуємо цибулю
– Кришимо хліб, вимочений в молоці
– Розбиваємо яйце
– Додаємо сіль і перець за смаком
– Замішуємо м’ясний фарш

Тефтелі:
– з отриманого фаршу крутимо м’ясні кульки
– прибираємо в холодильник

Заготівля для томатного рагу:
– Очищаємо томат від шкірки і нарізаємо кубиками
– Стебла селери нарізаємо невеликими шматочками ( очистивши від жил)
– Цибулю ріжемо на півкільця
– Кінзу дрібно шаткуємо
– Часник тиснемо на пресе
Приготування Томатного рагу:
– розігріваємо мультиварку
– додаємо оливкову олію
– завантажуємо всі спеції для рагу ( томат, селеру, цибулю , кінзу,часник)
– переводимо в режим гасіння і тушкуємо 30 хвилин
– солимо і перчимо за смаком
– періодично помішуємо

Додаємо залишилися інгредієнти після закінчення 30 хв.
– заправляємо рагу тюфтельками і 2-ми лавровими листами
– тушкуємо ще 30 хв до готовності

Подаємо гарячим, як гарнір можна використовувати рис або будь-який ваш улюблений гарнір. Приємного апетиту!
