1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Підготуйте форми для кексів, промазавши їх маслом.
2. Покладіть цукор, молоко, рослинне масло, яйце і ванільний екстракт у велику миску. За допомогою міксера збийте на середній швидкості.
3. Просійте в масу борошно і додайте розпушувач. Добре розмішайте.
4. Додайте вишні і вишневий сік, потім обережно перемішайте.
5. За допомогою ложки рівномірно розподіліть тісто у форми для кексів.
6. Випікайте протягом 12-14 хвилин. Готові кекси повністю охолодіть перед додаванням глазурі.
7. Щоб зробити глазур, збийте цукрову пудру, масло і вишневий сік до однорідної маси. Якщо ви хочете більш тонку глазур, додайте більше вишневого соку, по 1 чайній ложці за один раз.
8. Якщо ви віддаєте перевагу більш густу глазур, додайте більше цукрової пудри по 1 столовій ложці за раз, поки не буде досягнута бажана консистенція.
9. Кожен кекс покрийте вийшла глазур’ю. На один кекс не більше двох ложок. Дочекайтеся поки глазур, затвердіє, а після подавайте.