Антрекот, запечений з горіхами і помідорами

Антрекот, запечений з горіхами і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину помити, обсушити, зробити не до кінця надрізи. Посолити, поперчити за смаком.

Помідори помити, нарізати часточками. Потім приготувати горіхову начинку. У чашу блендера закинути мигдаль і волоські горіхи, подрібнити до крошкообразного стану.

На шмаття м’яса викласти перемелені горіхи та шматочки помідора. Загорнути шматочок м’яса в рулет.

Повторити процедуру, так само викласти подрібнені горіхи та шматочки помідора. Знову шматок м’яса загорнути в рулет.

Повинно вийти 2 міні рулетика на основі м’ясі.

Натерти сир на крупній тертці. Деко вистелити фольгою, змастити нембольшим кількістю рослинного масла. (Фольгу стелила глянсовою стороною вгору, так швидше приготуватися продукт, так як глянсова сторона відбиває тепло. Відповідно, якщо м’ясо почне пригорати, накрийте зверху фольгою так, щоб матова сторона була всередині, а глянець назовні). Викласти на фольгу антрекот з помідорами і горішками і присипати зверху тертим сиром. Запікати м’ясо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 12-15 хвилин. Готуватися антрекот дуже швидко, так що не пересушите м’ясо.

Подавати антрекот з свинини гарячим. Прикрасити плоску тарілку зеленню і овочами. Приємного апетиту!