Апетитний салат зі смаженими баклажанами, часничком і соусом

Апетитний салат зі смаженими баклажанами, часничком і соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Етапи приготування:
1. Баклажан нарізати тонкими кільцями, товщиною приблизно п’ять міліметрів. Змастити олією, посолити за смаком.

2. Обсмажити кільця баклажанів на сковороді гриль (При необхідності додайте олії, так як баклажани дуже добре вбирають масло). Якщо ж такої немає, то можна і на звичайній сковороді. Також дуже смачно буде, якщо баклажани приготувати на вугіллі.

3. Зняти баклажани зі сковороди і викласти на плоску тарілку, дати їм охолонути. Часник почистити, дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на тому ж маслі і сковороді, де смажилися баклажани. Після.. зверху на овочі «розкидати» рубаний часник.

4. Поки баклажани остигають, необхідно нарізати сир моцарелла великими гуртками і розкласти на овочі.

5. Тепер нарізати помідори. Якщо це черрі порізати їх навпіл. Розкладіть на тарілці помідори і додайте листочки базиліка.

6. Посолити і поперчити салат з баклажанів по смаку. Заправити салат бальзамічним оцтом. Подавати до столу. Приємного апетиту!