Армянчики – мариновані помідори

Армянчики – мариновані помідори – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати скляний посуд, в якій будуть маринуватися помідори. Приготувати всі інгредієнти.

Ріжемо дрібно кінзу.

Помідори помити і зробити хрестоподібні надрізи. Часник дрібно нарубати, перець нарізати тонкими скибочками.

У помідор викладаємо часник, перець, кинзу. Викладаємо їх один до одного, щоб не розпадалися.

Готуємо розсіл: у теплу воду 40-50 градусів розводимо сіль, цукор, перець горошком, оцет. Повинен бути приємний солонуватий розсіл.


Заливаємо помідори і залишаємо в холодильнику на 24 години. Приємного апетиту!