Ароматизоване крем-масло з полуницею

Ароматизоване крем-масло з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це солодке ароматизоване масло, легке і пухнасте ідеально підходить для тортів, солодких рулетів або круасанів. Всього 3 інгредієнта і 5 хвилин – ось і все, що потрібно для цього рецепту!

Інгредієнти

Свіжа полуниця – 8-10 шт. (100 г) кімнатної температури
цукор – пісок – 4 столові ложки
вершкове масло – 110 г кімнатної температури

Як приготувати Ароматизоване крем-масло з полуницею

Простий рецепт олії зі свіжою полуницею. Це солодке ароматизоване масло, легке і пухнасте ідеально підходить для всіх видів швидкого хліба, солодких рулетів або круасанів. Всього 3 інгредієнта і 5 хвилин – ось і все, що потрібно для цього рецепту!

Покроковий рецепт

Полуницю промийте, обсушіть і наріжте на дрібні шматочки.

У мисці перетріть вершкове масло (кімнатної температури) і цукор.Додайте порізану полуницю в миску з маслом і гарненько перемішайте.

Масло повинно трохи забарвиться в рожевий колір. Подавати масло з полуницею кімнатної температури.

Поради: Пам’ятайте, масло можна замінити маргарином! І я не рекомендую в даному рецепті використовувати блендер або кухонний комбайн, так як масло і полуниця можуть повністю відокремитися.

Зберігати в банку в холодильнику. Найкраще употреить даний продукт протягом 2-4 днів.

Отримане ароматизоване масло з полуницею можна намазувати на злегка пожаренный хліб, з круасанами, англійськими булочками, бубликами…А так само використовувати у випічці, перекладаючи торти або рулети.