Це солодке ароматизоване масло, легке і пухнасте ідеально підходить для тортів, солодких рулетів або круасанів. Всього 3 інгредієнта і 5 хвилин – ось і все, що потрібно для цього рецепту!
Інгредієнти
Свіжа полуниця – 8-10 шт. (100 г) кімнатної температури | |
цукор – пісок – 4 столові ложки | |
вершкове масло – 110 г кімнатної температури |
Простий рецепт олії зі свіжою полуницею. Це солодке ароматизоване масло, легке і пухнасте ідеально підходить для всіх видів швидкого хліба, солодких рулетів або круасанів. Всього 3 інгредієнта і 5 хвилин – ось і все, що потрібно для цього рецепту!
Покроковий рецепт
Полуницю промийте, обсушіть і наріжте на дрібні шматочки.
У мисці перетріть вершкове масло (кімнатної температури) і цукор.Додайте порізану полуницю в миску з маслом і гарненько перемішайте.
Масло повинно трохи забарвиться в рожевий колір. Подавати масло з полуницею кімнатної температури.
Поради: Пам’ятайте, масло можна замінити маргарином! І я не рекомендую в даному рецепті використовувати блендер або кухонний комбайн, так як масло і полуниця можуть повністю відокремитися.
Зберігати в банку в холодильнику. Найкраще употреить даний продукт протягом 2-4 днів.
Отримане ароматизоване масло з полуницею можна намазувати на злегка пожаренный хліб, з круасанами, англійськими булочками, бубликами…А так само використовувати у випічці, перекладаючи торти або рулети.