Полуницю промийте, обсушіть і наріжте на дрібні шматочки.
У мисці перетріть вершкове масло (кімнатної температури) і цукор.Додайте порізану полуницю в миску з маслом і гарненько перемішайте.
Масло повинно трохи забарвиться в рожевий колір. Подавати масло з полуницею кімнатної температури.
Поради: Пам’ятайте, масло можна замінити маргарином! І я не рекомендую в даному рецепті використовувати блендер або кухонний комбайн, так як масло і полуниця можуть повністю відокремитися.
Зберігати в банку в холодильнику. Найкраще употреить даний продукт протягом 2-4 днів.
Отримане ароматизоване масло з полуницею можна намазувати на злегка пожаренный хліб, з круасанами, англійськими булочками, бубликами…А так само використовувати у випічці, перекладаючи торти або рулети.