Традиційне італійське блюдо – брускетта. Пропонуємо приготувати хрусткий хлібець з перцем, томатами і ніжним м’ясом індички.

Інгредієнти
| філе індички – 300 грам | |
| оливкова олія – 2 ст. ложки | |
| соку лимона – 20 мл | |
| спеції – за бажанням | |
| італійські трави – за бажанням | |
| перець солодкий – 1 перець | |
| оцет бальзамічний – за смаком | |
| томатів – 200 грам | |
| часник – за смаком | |
| червоний цибуля – за смаком | |
| багет – 300 грам | |
| зелень – за смаком |
Дивно смачна ароматна брускетта з маринованого філе індички, томату, болгарського перчика. Ідеальне блюдо для вечері.
Покроковий рецепт
1. В окремій ємності збити оливкову олію зі спеціями і соком лимона. Замаринувати філе індички в маринад і залишити на пару годин.
2. Сковороду гриль розігріти і обсмажити курчати. Зверху філе додайте шматочки сиру. Накрийте гриль і готуйте до повного розплавлення.
3. В окремій ємності перемішайте порізані томати, часник і масло. Крупно поріжте цибулю, викладіть на сковорідку обсмажте до рум’яності. Приправте спеціями.
4. Хліб наріжте тонкими шматочками і обсмажте на сковороді гриль.
5. На кожен шматочок викласти порізані шматочки идейки, підсмажені овочі, прикрасьте зеленню і присипте прянощами.
