Підготуємо продукти: миємо й чистимо овочі, промиваємо гречку.
Цибулю ріжемо дрібно, але якщо вам подобається смак смаженої цибулі, то можна і побільше. Часник подрібнюємо ножем.
Моркву тремо на дрібній тертці або ріжемо ножем на маленькі шматочки.
Гриби ріжемо досить дрібно, кубиками.
Починаємо обсмажувати на рослинній олії (краще оливкової) – першими будуть цибулю і часник.
Далі – морква. Перемішаємо.
Додамо гриби, перемішати і смажимо хвилин 5-7. Смачно і красиво, коли овочі трохи підрум’янені.
Додамо гречку і заллємо двома склянками води. Солимо, перчимо і за бажанням додаємо улюблені приправи.
Тушкуємо до готовності 15-20 хвилин на тихому вогні.
Приємного апетиту!