Ароматна картопля з часником і сиром

Ароматна картопля з часником і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування:
Картоплю почистити і порізати кільцями. В окремій мисці змішується масло, подрібнений за допомогою преса часник, вершки, спеції, сіль і всі інші інгредієнти.

Тепер потрібно об’єднати картопля з отриманою сумішшю.

У тару для запікання перекладаються всі інгредієнти. Зверху до посуді треба прикріпити аркуш фольги.

Випікається блюдо пів години, після чого дістається і перемішується. Потім присипається тертим сиром, можна приправити перцем і знову відправляється в духовку ще на тридцять п’ять хвилин.

Температурний режим в даному випадку повинен становити не більше 180 градусів. Для утворення скоринки на запіканці за 5 хвилин до готовності можна зняти фольгу і запікати картоплю на режимі “гриль”.

Ароматний гарнір готовий для подачі. Викладаємо на тарілочку і присипаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту.