Приготування:
Картоплю почистити і порізати кільцями. В окремій мисці змішується масло, подрібнений за допомогою преса часник, вершки, спеції, сіль і всі інші інгредієнти.
Тепер потрібно об’єднати картопля з отриманою сумішшю.
У тару для запікання перекладаються всі інгредієнти. Зверху до посуді треба прикріпити аркуш фольги.
Випікається блюдо пів години, після чого дістається і перемішується. Потім присипається тертим сиром, можна приправити перцем і знову відправляється в духовку ще на тридцять п’ять хвилин.
Температурний режим в даному випадку повинен становити не більше 180 градусів. Для утворення скоринки на запіканці за 5 хвилин до готовності можна зняти фольгу і запікати картоплю на режимі “гриль”.
Ароматний гарнір готовий для подачі. Викладаємо на тарілочку і присипаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту.